Për çdo pyetje mos hezitoni të na kontaktoni

MIRËSEVINI NË WEBSITE-IN TONË

Dimax Albania sh.p.k

Dimax Albania, e themeluar në vitin 2013, është kompani e specializuar në sektorin  hidraulik dhe industrial. Aktiviteti kryesor konsiston në tregtimin e rekordeve dhe tubave me presione të ndryshme.

PRODUKTET TONA

PARTNERI JUAJ INDUSTRIAL!

null

PROFESIONAL

Jemi gjithmone prane jush me nje staf profesional dhe korrekt!
null

STANDARTE TË LARTA

Ofrojme produkte të çertifikuara sipas standardit europian :

– ISO 9001:2000

– ISO 9001 Quality Certification
– ISO 14001 Environment Certification