Dimax Albania, e themeluar ne vitin 2013, eshte nje kompani e specializuar në  sektorin hidraulik dhe industrial. Aktiviteti kryesor konsiston ne tregtimin e rekordeve dhe tubave me presione te ndryshme.
Baza jonë  është dëshmi e reputacionit te një kompanie që po përparon me nje game te gjere produktesh. Ne kemi një gamë të madhe të produkteve me  standarte te larta .
Për shkak të rolit të rëndësishëm që luan, kompania Dimax është e angazhuar për krijimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve të fuqishme me klientët.
Pikat tona të forta: 

1.Produktet cilësore

2.Shërbimi në kohe

3.Saktësi me klientët.

Shërbimi ynë konsiston në:
· Vlerësimin e mundësisë blerëse dhe përcaktimin e ofertës më të mirë për çdo klient.
· Mbështetjen e vazhdueshme ndaj klienteve të cilët marrin përgjigje të menjëhershme nga një staf profesionalë.
· Larmi të madhe produktesh në treg dhe një sektor modern.
· Shpejtësi në proçesimin dhe dërgimin e porosive në të gjithë Shqiperinë, por edhe jashtë saj.
·Ofrojme produkte të çertifikuara sipas standardit europian :

– ISO 9001:2000

– ISO 9001 Quality Certification

– ISO 14001 Environment Certification

DIMAX  është e angazhuar për:
-Garancin e produkteve të performancës së lartë që plotësojnë kërkesat e klienteve
-Ofrimin e përsosmërisë së cilësisë që tejkalon standardet ndërkombëtare
-Përmirësimin e vazhdueshëm dhe inovacion tek produktet
-Prezencën Globale dhe Mbështetjen për bazën tonë të klientëve besnikë
-Partneritetin bashkëpunues dhe afatgjatë me klientët.