Mirësevini në websitin tonë të ri

Dimax lançon websitin e saj duke prezantuar tek ju të gjitha produktet që ne disponojmë, si dhe duke ju njoftuar se përvec tyre  mundësojmë të gjitha produktet sipas kërkesës tuaj në profilin e tubave dhe rekoderive.